SKRUV & SKATE - SVERIGES SKATEBOARDFÖRBUNDS NYA FRAMTIDSPROJEKT

 

 

Vi vet ju alla att det byggs fantastiska betongparker runt om i hela landet, men när hösten och vintern tränger på så finns det inte lika många ställen att åka på. De få inomhusanläggningar som finns, har inte alls tillgång till samma stöd för utveckling och renovering, som när det byggs stora publika betonganläggningar mitt i stadens centrum. Detta är synd tycker vi på förbundet. Under höst och vinter är föreningskänslan starkare än någonsin och vi vill gärna supporta en utveckling av Sveriges inomhusanläggningar.

Skruv & Skate är ett projekt från Sveriges skateboardförbund, där vi 1 gång/år går in och stödjer en förening för att renovera eller utveckla sin inomhusanläggning. Efter renoveringen genomför föreningen och förbundet ett arrangemang tillsammans för att skata och fira projektet.

 

 

SKÖVDE 2017

 

2017 är det det dags för Skövde att agera värdstad för Skruv&Skate. Nytt för i år att vi samtidigt håller Förbundets årsstämma i samband med tävlingarna. (För mer info se schema). Datum för tävlingarna är 31/3-1/4 & årsstämman är den 2/4. Varmt välkomna till Skövde & vår superfina nyrenoverade Skatehall!

 

HALMSTAD 2016 

 

Som pilotprojekt har förbundet valt att stödja Halmstad skateboardklubb som under sommaren och hösten gjort en riktig kraftansträngning och renoverat stora delar av sin inomhusanläggning. 13-14 februari firar vi detta med ett nationellt evenemang i street och bowl.

 

Sugen på 2018!?

 

Om du och din förening känner att ni vill ansöka till Skruv & Skate. Kolla in på hemsidan och skicka in en ansökan.

 

Ansök här