Under 2015 har vi i Halmstad gjort en rejäl insats kring vår Skatepark inomhus.

 

Under de över 1800 timmar vi lagt i hallen har bl.a. Superrampen (R.I.P) fått ge vika för en större bowl, Verten har blivit bredare och med en gnarly & hög roll-in. Vi har också kompletterat hallen med en över 10m bred miniramp och gjort stora förändringar på streetytan. 

 

Överlag är hallen mer en enhet idag där alla obstacles är bättre anpassade och ihopbyggda för ett bättre flöde i hallen. 

 

Vi har också haft en tydlig strategi att förändra ytan så att oavsett hur duktig man är så ska man kunna skejta alla obstacles. Det ska vara roligt för alla att skejta Slottsmöllans Skatepark. 

 

Vi tycker att vi har lyckats väl och att en redan uppskattad anläggning nu är ännu bättre!

 

Vårt medlemsantal har fördubblats sen vi öppnade i höstas och det allra mest glädjande är att den största ökningen är på yngre och framförallt tjejer. Idag är vi över 800 aktiva medlemmar totalt, varav ca 25% är tjejer om man kollar på ålder > 20 år. 

 

 

 

 

 

SKRUV & SKATE 2016 . NATIONELLT MÄSTERSKAP I SKATEBOARD

 

Mästerskapet kommer att bestå av BOWL & STREET. I Klasserna Senior, Junior & Tjej. För att kunna delta måste man vara medlem i en svensk skateförening ansluten till Svenska Skateboardförbundet.

 

Tävlingen pågår lördag till söndag men Slottsmöllans Skatepark är tillgänglig för alla deltagare att träna i redan fr.o.m. torsdag. Tor 14.30 - 22, Fre 14-22.

 

 

ANMÄLAN GÖRS PÅ PLATS

 

VÄLKOMNA TILL HALMSTAD!